Vi er nu en del af Huset Tind, Ringkøbing

Kom direkte til HUSET TINDs hjemmeside

Vi var verdens mindst tjekkede firma og ganske almindelige folk, der blev forelsket i produktet og synes at hele verden skulle gå i mohairstrømper, dag og nat,  fra vugge til grav.  Heldigvis er vore kunder, der også er ganske almindelige folk, enige med os et stykke henad vejen, og siden starten i 1999 har vi solgt mohair sokker og strømper til tusinde og atter tusinde ganske almindelige, danske, svenske og norske fødder. I 2015 er vi overtaget af Huset TIND. Du kan læse mere om TIND og de mange muligheder, der nu er på: huset-tind.dk. Se den flotte hjemmeside og alle de andre produkter, der kan købes der.

Henvendelser via denne side vil blive videresendt til Jette Tind :
(97 33 77 78)

Du skal ikke betale forud. Hvis du er tilfreds med varen, så brug den med det samme og glæd dig og betal inden 14 dage over din netbank. Synes du ikke om varen, sender du den retur. Sværere skal det ikke være.

På denne vores hjemmesider kan du klikke dig ind på mange oplysninger om mohair og strømper.   Men du har jo travlt, så prøv sokkerne på foden og spørg foden , hvad den oplever ? Velvære begynder med fødderne.

Hvis du vil vide mere se under:     “Viden om “

Skriv en kommentar